TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ


MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIKSI?

Keräämme sinua koskevia tietoja lähinnä siksi, että voisimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Joitakin tietoja käytetään myös sellaisten palveluidemme markkinointiin, joista arvelemme sinun olevan kiinnostunut. Tämän voit kieltää milloin haluat.

Meille antamasi tiedot

  • Kun olet yhteydessä meihin. Viestit lomakkeen kautta. Nimi, email osoite ja puhelinnumero.

Sinusta keräämämme tiedot:

  • Kotisivujemme käyttö (evästeet) ja lomakkeen kysymykset.

Miksi ja kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Palvelun ylläpitämiseksi edellytys on että meidän on käsiteltävä tiettyjä sinua koskevia tietoja. Oheisessa taulukossa kuvaillaan kokonaisvaltaiset tavoitteet, tietojenkäsittelyn periaatteet ja tietojen säilytysaika.

 

Tietojenkäsittelyn tarkoitus Käsittelyn laillinen perusta Tietojen säilytysaika
Asiakaskokemuksen parantaminen kotisivullamme Suostumus (cookies) 1 vuosi
Markkinointi ja mainonta Oikeutettu etu (opt-out) Opt-out tai 3 vuotta
Palveluasioiden hoitaminen Välttämätön sopimuksen vuoksi 3 vuotta
Vian etsintä, data-analyysi, tilastot, väärinkäytön estäminen Oikeutettu etu 3 vuotta

Peruminen

Voit perua suostumuksen milloin tahansa. Tuolloin suostumuksellasi käsitellyt henkilötiedot poistetaan, mikäli tietojenkäsittelyyn ei ole jotain muuta laillista syytä. Suostumuksen voit perua helpoiten ottamalla meihin yhteyttä.

Markkinointi ja mainonta

Voimme jakaa tietoa mainoskumppaneidemme kanssa lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä tai näyttääksemme tarkemmin kohdistettua sisältöä. Tämä sen vuoksi, jotta voisit  saada mainontaa joka kiinnostaa sinua, ja selvittääksemme sen, miten asiakkaamme reagoivat ilmoituksiin.

Profilointi suoramarkkinointiin

Seuraamme käyttäytymistäsi kotisivullamme parantaaksemme nähtäville tulevien palveluiden valikoimaa. Tarjoamme monia erilaisia tuotteita ja haluamme auttaa sinua näyttämällä ne, joiden arvelemme olevan sinulle mieluisimpia. Samaa periaatetta noudatamme markkinoidessamme tuotteita muilla kanavilla, kuten Facebookissa, tai nk. ”bannereilla”.

Sinulla on oikeus rajoittaa tämäntyyppistä tietojen käsittelyä ja meidän on pyydettävä sinulta suostumus käyttääksemme kyseisiä tekniikoita (voit perua suostumuksesi milloin tahansa).

Mainostamme tuotteitamme jatkossakin myös muilla alustoilla, kuten Facebook ja Google, joten vaikka peruisit suostumuksesi, tulet edelleen näkemään mainosmateriaaliamme, mutta sitä ei ole räätälöity enää erikseen sinulle.

Seuraavassa kappaleessa voit lukea lisää näistä tekniikoista, kuinka käytämme niitä sekä henkilötietojesi käsittelystä kotisivullamme.

Kenelle voimme luovuttaa tietoja

Palveluntuottajat ja muut

Käytämme enimmäkseen omaa tekniikkaamme henkilötietojesi käsittelyyn. Joissakin poikkeustapauksissa joudumme turvautumaan ulkopuolisiin kumppaneihin (esimerkiksi sähköpostilähetykset, mainostuottajat tai erilaiset maksutavat). Näissä tapauksissa varmistamme aina, että kyseiset palveluntuottajat suojaavat henkilötietosi yhtä hyvin kuin me.

Kumppanimme:

  • Google (s-postit, analytiikka)
  • Hubspot (markkinointi)
  • Facebook (markkinointi)
  • Doubleclick (markkinointi)

Tiedonsiirto muihin maihin

Muutamat palveluntuottajamme ovat EU:n ulkopuolisista maista. Näissä tapauksissa käytämme ainoastaan sellaisia yrityksiä, jotka ovat liittyneet “EU-US Privacy Shield”-tietosuojajärjestelyyn. Se tarkoittaa, että ne käyttävät tiedonsiirroissaan riittäviä suojaustoimenpiteitä. Mikäli haluat lisätietoa tietosuojajärjestelystä, löydät sen Privacy Shields -kotisivulta: https://www.privacyshield.gov/welcome

Oikeutesi

Koska käsittelemme sinun tietojasi, on tärkeää että asiakkaanamme tiedät yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi. Niistä lisää seuraavassa.

  • Oikeusrekisteriselosteeseen.Sinulla on oikeus pyytää kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja olet oikeutettu saamaan ne ilmaiseksi. Voit pyytää rekisteriselosteen sähköpostitse osoitteesta admin@retimeadvertising.com
  • Oikeus korjaukseen. Mikäli hallussamme on virheellisiä tai puutteellisia tietoja, sinulla on oikeus pyytää niihin korjausta.
  • Oikeus poistamiseen. Mikäli käsittelemme henkilötietojasi omalla suostumuksellasi, sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä. Kun käsittelemme henkilötietojasi ”oikeutetun edun” perusteella, tai kun käsittelemme niitä profiloidaksemme kiinnostuksesi kohteet, sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Tässä tapauksessa meidän tulee osoittaa pakottavat ja oikeuttavat syyt, jotka ovat painavammat kuin ne jotka sinä olet esittänyt, tai lopetettava tietojen käsittely.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi meiltä toiselle rekisterinpitäjälle toiveidesi mukaisesti. Sinulla on myös oikeus saada meille antamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa. Mikäli haluat käyttää tätä oikeutta, voit lähettää pyynnön osoitteeseen admin@retimeadvertising.com
  • Oikeus valittaa valvovalle viranomaiselle.Mikäli et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, toivomme että ilmoitat siitä meille, jotta voimme parantaa keskinäistä luottamustamme. Sinulla on myös aina mahdollisuus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Tietosuojaviranomaisesta löytyy lisätietoa osoitteesta www.tietosuoja.fi

 

Henkilötietojen turvaaminen

Asetamme yksityisyytesi suojan etusijalle ja työskentelemme aktiivisesti, jotta henkilötietojasi käsitellään suurimmalla huolellisuudella. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lapset

Palvelujamme ei tarjota alle 13-vuotiaille lapsille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Mikäli saat vanhempana tietää, että lapsesi on antanut henkilötietojaan meille, ota meihin ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse admin@retimeadvertising.com, jotta voit hyödyntää laillisia oikeuksiasi henkilötietojen käsittelyyn liittyen (rajoittaminen, vastustaminen, poistaminen).

Henkilötietojen käsittely kotisivullamme

Kun vierailet kotisivullamme, käytämme sallittuja tekniikkasovelluksia kerätäksemme tietoa sinusta ja siitä, kuinka käytät kotisivujamme. Osa tästä informaatiosta mahdollistaa sen, että voit ostaa tuotteita kotisivultamme, ja sivujen näyttämisen eri kielillä. Kyseisten tekniikoiden katsotaan olevan välttämättömiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan palveluja.
Muita tekniikoita, jotka kertovat meille kotisivujen käytöstä, ei pidetä yhtä välttämättöminä palvelujen tarjoamiseksi kotisivujemme kautta. Sen vuoksi tulemme pyytämään suostumuksesi tällaiseen tietojenkäsittelyyn. Näitä tekniikoita kutsutaan tavallisesti evästeiksi (cookies), mutta ne muodostuvat myös paikallisesta tallennuksesta, läpinäkyvistä pikseleistä, ”web beacons”-tiedostoista ja JavaScript -sovelluksesta, joka voi lähettää tietokoneeltasi tietoja palvelimellemme. Tämä informaatio voi sisältää tietoja myös sinun laitteestasi.

Yhteystiedot

Retime Oy vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Mkäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme ja tietojesi käsittelystä, ota mieluusti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen admin@retimeadvertising.com

Contact information

RETIME HELSINKI
Pursimiehenkatu 26 C, 3. krs
00150 Helsinki, Finland
fi-sales(at)retimeadvertising.com

Jani Ovaska
jani.ovaska@retimeadvertising.com
+358 40 715 6922

Pasi Bruun
pasi.bruun@retimeadvertising.com
+ 358 40 515 2626