Amazon konsultointi - Seller, Vendor, A+, EBC, Brand Pages - Retime

Contact us

RETIME ON AMAZON KUMPPANISI


 

Kun yritys päättää aloittaa tuotteiden myynnin Amazonissa, se voi tuntua hankalalta. On harkittava, miten tavaroita käsitellään, millaisia ​​tuotteita kannattaa myydä, miten optimoidaan tuotetietoja, miten verotus ja muut markkinakohtaiset erot otetaan huomioon. Amazon-asiantuntijoidemme avulla voit rakentaa Amazon-markkinapaikkaa, jonka avulla tuotteet voidaan myydä tehokkaasti. Retime on Amazon konsultti ja asiantuntija, joka keskittyy laajentamaan yritysten liiketoimintaa ja myyntiä Amazonissa avaimet käteen-periaatteella, tuloksiin perustuen.

Amazon FBA

Autamme implementoimaan FBA: n (Fulfillment By Amazon) ominaisuudet ja poistamaan kokonaan logistiset ongelmat, on yrityksesi pieni tai suuri. FBA-palvelua käyttävien yritysten myymät tuotteet ovat myös automaattisesti Amazon Prime-tuotteita. FBA:n avulla Amazon huolehtii kaikista tilauksista, toimituksista ja palautuksista, jotta voit keskittyä yrityksesi rakentamiseen. Kun markkinapaikka on perustettu kokonaisuudessaan on tuotteita myös markkinoitava Amazon-kauppapaikoilla, jotta ostajat löytävät ne helpommin.

Vendor Central

Retimen Vendor Central palvelukokonaisuutta hyödyntämällä tuemme valmistajia ja verkkokauppiaita lisäämään myyntiä ja jakelua kaikilla Amazon markkinoilla. Autamme yrityksiä hallitsemaan Vendor Central-tiliä lisäämällä ja optimoimalla uusia tuotteita, luomalla A+ sisältöä, hallitsemalla inventaaria, markkinoimalla tuotteita ja paljon muuta.

Seller Central

Mikäli myyt tuotteita Seller Centralin kautta tai aiot avata Central -tilin, autamme sinua tilin luonnista alkaen aina listauksien ja sisällön hallintaan ja optimoimiseen. Retime auttaa optimoimaan tuotetietoja ja markkinoimaan tuotteita Sponsored Products-mainosten avulla.

Amazon SEO ja maksulliset mainokset

Käyttäjät etsivät tuotteita käyttämällä Amazonin hakutoimintoa. Heille näytetään joko maksullisia tai orgaanisia hakutuloksia. Maksullisia mainoksia hallinnoidaan joko Amazon Vendor Central tai Seller Central-tilien kautta ja myös SEO-toimenpiteet tehdään näissä ympäristöissä. Molempien oikeaoppinen yhdistelmä on tärkeä myynnin lisäämiselle ja tuotteiden näkyvyydelle. Kun olet saanut parannettua asemaasi Amazonissa, se voi olla yrityksellesi väylä täysin uuden asiakaskunnan saamiseen ja myynnin kasvattamiseen. Muista, että Amazon on tärkeässä roolissa, kun etsit uusia markkinoita ja myyntiä.

Euroopassa, Amazon on integroitu Eurooppalainen markkinapaikka. Tämä tarkoittaa, että voit avata Amazon-kaupan UK:ssa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja monissa muissa Euroopan maissa. Voit mmyydä myös useisiin maihin Euroopan ulkopuolelle kuten USA:han, Australiaan tai vaikka Japaniin.

Amazon tuotesivut ja listaukset

Retime tarjoaa joukon Amazon tuotepalveluja, joihin sisältyy mm. SEO ystävällisten tuotesivujen luominen. Oikein optimoidut tuotesivut auttaa saamaan tuotteillesi paremman sijoituksen Amazon-hakutuloksissa. Asiantuntijamme tuottaa optimoituja tuotelistoja yrityksille, jotka myyvät tuotteita missä tahansa tuotekategoriassa.

Retime auttaa luokittelemaan ja optimoimaan tuotteet oikein. Tämä tehdään mm. luomalla tehokkaita avainsanojen yhdistelmiä, optimoimalla tuotekuvausten listauksia ja teknisiä yksityiskohtia sekä monia muita yksityiskohtia jotka kasvattavat myyntiä.

Paranneltu A+ sisältö ja tehostettu tuotemerkkisisältö

Amazon tarjoaa myyjille mahdollisuuden tarjota parannettua sisältöä Amazon A+ ja EBC-sivuille, jotka on luotava tarkasti Amazonin vaatimusten mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat A+ ja EBC-sisällön luomisessa sekä SEO ystävällisten tuotekuvauksien luomisessa. Autamme myös metatietojen ja avainsanojen valinnassa sekä kaikissa muissa kohdissa jotka vaikuttavat ostajan päätökseen ostaa juuri sinun tuotteesi.

Brandi-sivujen shop-in-shop kokemus

Amazon Brandi-sivut (brand pages) tarjoaa parannetun ostokokemuksen Amazonin kaikilla alustoilla. Brandi-sivujen tärkein etu on tarjota asiakkaille räätälöityä sisältöä ja ohjata potentiaaliset asiakkaat brandisi sisällön pariin.

Oikein rakennetut brandi-sivut auttaa yrityksiä entistä paremmin esittelemään brandia ja tuotteita Amazonin markkinapaikoilla. Se tarjoaa myös uuden mahdollisuuden ohjata liikennettä (on and off Amazon) brandin koko tuoteluettelosta. Brandi-sivut on se paikka johon yritysten tulisi vahvasti suunnata markkinointibudjettiaan. Retimen asiantuntijat auttaa luomaan parhaan mahdollisen suunnitelman ja toteutuksen.

Katso esimerkki brandi-sivuista TÄÄLTÄ

Insights and benchmarking

Voimme tarjota tietoa kilpailutilanteesta ja markkinakohtaisista myynneistä, jotta sinulla on oikeat tiedot päätöksenteon tueksi. Asiantuntijamme tukevat myös lisäämällä ja päivittämällä uusia tuotekuvia, tuotteiden hintojen tarkistamisessa, tuotekuvausten päivittämisessä ja tuotteiden markkinoimisessa sponsoroiduilla hakusanamainoksilla tai brandimainoksilla.

Asiantuntijamme auttavat luomaan Amazon Seller Central-tilin alusta tai voivat auditoida olemassa olevia tuotesivuja ja sponsoroituja tuotemainoskampanjoita. Optimoimme tuotetietoja relevanttien avainsanojen avulla ja luomme Amazon Sponsored Products-mainoksia tehostamaan myyntiäsi ja näkyvyyttäsi. Voimme auttaa tekemällä kilpailija-analyysia, jolla selvitämme tiettyjen kilpailijoiden hinnoittelustrategiat jolloin hinnat on mahdollista päivittää kilpailutilannetta vastaavaksi ja kasvattaa etulyöntiasemaa.

Business Finland

Jos olet suomalainen yritys, sinulla voi olla mahdollisuus hakea Business Finland Explorer-rahoitusta tai tukea osana Amazon-projektia.

Lue lisää Business Finlandin palveluista TÄÄLTÄ

 

“Retime auttaa aloittamaan myynnin ja optimoimaan Amazon-tuotteitasi kaikilla markkinapaikoilla. Autamme yritystäsi viemään myynnin uudelle tasolle ja rakentamaan toimivan ja onnistuneen Amazon myymälän.”

Yhteystiedot

RETIME FINLAND
Salomonkatu 17 A 12, 5th floor
00100 Helsinki, Finland
sales@retimeagency.com

RETIME SWEDEN
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm, Sweden
sales@retimeagency.com

RETIME IN MEDIA:
Ehandel
Tekniikka&Talous
Markkinointi&Mainonta
Kauppalehti
Computer Sweden

Jani Ovaska
CEO
jani.ovaska@retimeagency.com
Tel. +358 40 715 6922

CONTACT:

Pasi Bruun (Finland & Denmark)
pasi.bruun@retimeagency.com
Tel. +358 40 515 2626

Joakim Lönnroth (Sweden & Norway)
joakim.lonnroth@retimeagency.com
Tel. +46 73 853 5867

Charlize Kang (Asia)
charlize.kang@retimeagency.com
Tel. +34 63 463 1765

Yhteistyössä

Mirum

Asiakkaitamme

Bonne Jalo Helsinki Lumene Kaslink Viaminnet Panduro Hobby Plastex Transmeri