Brandin suojaus - Tavaramerkin suojaus Amazon kauppapaikoilla - Retime

Suojaamme Brändisi Amazonin markkinapaikoilla


 

IPR kansainvälisillä markkinoilla

Retime on auttanut jo yli vuoden ajan yrityksiä menestymään eri Amazon kauppapaikoilla. Erityisesti olemme kiinnittäneet huomiota asiakkaiden tekijänoikeuksiin ja siihen kuinka avoimet maailmanmarkkinat ovat Suomalaisten brandien näkökulmasta.

Amazon on luonut tavan, jolla valmistajat saavat mahdollisuuden hallita omaa brandiä ja tuotemerkkejä Amazon-kauppapaikoilla. Ilman tuotteen ja tuotemerkin omistajan lupaa myyvien tahojen väärinkäyttö on lisääntynyt. Tietenkin Amazon, Alibaba, eBay, Fruugo, Rakuten Flipkart, Taobao ja monet muut globaalit markkinapaikat houkuttelevat väärinkäytöksille suuren kokonsa takia.

Amazon Brand Registry avattiin toukokuussa 2017. Valmistajien on suojattava brandinsä erikseen Amazonin kauppapaikoissa. Kaikilla markkinapaikoilla ei ole samaa palvelua ja kykyä suojata yrityksen nimeä, tuotteita, tuotetietoja ja jopa hinnoittelua halutulla tavalla.

Mitä Amazonin brandirekisteri tarkoittaa?

Ensinnäkin se tarkoittaa sitä, että kun olet onnistuneesti rekisteröinyt brandisi, voit ottaa yhteyttä Amazonin brandin rekisteröintitiimiin ja ilmoittaa tuotemerkin väärinkäytöksistä. Ilmoitusta ei voi tehdä, jos brandisi ei ole rekisteröity Amazonin brandirekisteriin. Rekisteröity brandi saa identiteetin suojaamiselle oikeudet ja toimet väärinkäyttäjiä vastaan ​​ovat mahdollisia.

Toinen merkittävä etu yrityksille, jotka myyvät Amazonissa tai aikoo myydä siellä lähitulevaisuudessa on se, että rekisteröidyn tuotemerkin omistaja voi tuottaa Amazon Storefront-sivuja ja rikastettua brandisisältöä. Rekisteröimättömällä brandillä ei ole pääsyä näihin laajoihin sisältömahdollisuuksiin.

Rekisteröityneillä brandeillä on pääsy myös Amazonin tarjoamiin sellaisiin työkaluihin joita ei ole tarjolla rekisteröimättömille brandeille

Brandirekisteri tarjoaa tehokkaita haku- ja raportointivälineitä mahdollisten tuotemerkkien rikkomusten löytämiseksi. Näitä ovat mm:

  • Globaali haku: Voit etsiä tuotevastaavuuksia useilta Amazon markkinapaikoilta samanaikaisesti.
  • Kuva haku: Voit etsiä tuotelistauksia jotka vastaavat myymiesi tuotteiden kuvia tai logoja.
  • Bulk ASIN haku: ASIN-haun avulla voit etsiä ja raportoida tuotevastaavuuksien tai tuotelinkkien väärinkäytöksistä nopeasti.

Brandirekisteri on myös proaktiivinen. Amazon käyttää tuotteita ja tuotemerkkejä koskevia tietoja mahdollisten rikkomusten tunnistamiseen, joten on tärkeää tarjota mahdollisimman paljon tietoja tuotteista ja tuotemerkeistä.

Ennakoivia tunnistusominaisuuksia ovat mm:

  • Tavaramerkin tai logon käyttäminen
  • Tuotteen toimittaminen maista, joissa alkuperäisiä tuotteita ei ole valmistettu
  • Tuotemerkkiäsi käyttävien tuotesivujen tunnistaminen vaikka alkuperäiset tuotesivut ovat jo olemassa

Amazon raportoi rikkomuksista “rikkomus työkalun”, jonka avulla brandin omistaja voi toteuttaa tarvittavat toimenpiteet väärinkäytöksiin liittyen.

Lue myös: Tuotesuojaukset kuntoon Amazonissa – Jos tuote kaapataan, eurot valuvat muiden kassaan
 

“Retime auttaa aloittamaan myynnin ja optimoimaan Amazon-tuotteitasi kaikilla markkinapaikoilla. Autamme yritystäsi viemään myynnin uudelle tasolle ja rakentamaan toimivan ja onnistuneen Amazon myymälän.”

 

Yhteystiedot

RETIME FINLAND
Salomonkatu 17 A 12, 5th floor
00100 Helsinki, Finland
sales@retimeagency.com

RETIME SWEDEN
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm, Sweden
sales@retimeagency.com

RETIME IN MEDIA:
Ehandel
Tekniikka&Talous
Markkinointi&Mainonta
Kauppalehti
Computer Sweden

Jani Ovaska
CEO
jani.ovaska@retimeagency.com
Tel. +358 40 715 6922

CONTACT SALES:

Pasi Bruun (Finland & Denmark)
pasi.bruun@retimeagency.com
Tel. +358 40 515 2626

Joakim Lönnroth (Sweden & Norway)
joakim.lonnroth@retimeagency.com
Tel. +46 73 853 5867

Charlize Kang (Asia)
charlize.kang@retimeagency.com
Tel. +34 63 463 1765

Yhteistyössä

Mirum

Asiakkaitamme mm.

Bonne Jalo Helsinki Lumene Kaslink Viaminnet Panduro Hobby Plastex Transmeri